Все по-дисциплинирани сме, но пак се друсат хорца в центъра на София

Препоръките обаче се спазват все повече
16 мар 2020 14:17, Александър Попов
153
Все по-дисциплинирани сме, но пак се друсат хорца в центъра на София

Ген. Мутафчийски благодари на гражданите, които са приели сериозно обявените от щаба мерки. В София през уикенда улиците опустяха и излизанията бяха сведени до минимум.

"В страната се забелязва отчетлива тенденция към съобразяване с препоръките и заповедите, които се издават за наше огромно удовлетворение", посочи ген. Мутафчийски.

Е, намериха се и хора, които решиха да тропнат едно хорце в центъра на София през уикенда. Въпреки предупрежденията за метър отстояние и да се излиза само в крайно наложителни случаи.

Четирима души се хванаха за ръце, по някаква причина и националния флаг се развяваше.

Клипчето с хорото беше публикувано вчера в социалните мрежи, като дори и лошото време не спря ентусиастите...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: хорософиякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от кога ви е снимката?От 3 дни в София грее слънце.
123
0
 
0
 
! Отговори
Раганок преди 4 години
Не бе то селото е не лечимо
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нема лошо, нека да има малко усмивки, стига с тия болести, ако ни е писано да се удавим, нема да паднеме в дупката, па и, сефте.Горе главата С Бога напред и ние след него. Пази Боже, България
121
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СофианецИ аз не помня такава селяндурщина....
120
10
 
7
 
! Отговори
Софианец преди 4 години
Въпрос към тези като мен, които са родени в София - аз за пръв път видях хоро на живо в София преди 10-15 год. Преди това мислех, че е някакъв типичен танц за китните ни села и паланки. Това от нашите "новософианци" ли е донесено или просто на мен така ми се е сторило?
119
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ли е драмата? 4 парчета си правят "сиира" или каквато е думата.Че то ни от 7 дена сме заедно 5 парчета вкущи, че по-леко да мина времето.
118
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да правят каквото искат обаче след това да ги изследват . Принудително ако трябва. Всеки да отговаря за делата си, защото с това шега не бива. и да си излежат присъдите ако се окажат заразени.
117
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупаво. Играят за показност, че и байряка развяли за екстра лайкове.Ако искат да дават някакъв пример да си обекат мантийте и маските и да бършат дръжки на врати и парапети със спирт.
116
3
 
8
 
! Отговори
Боби преди 4 години
Глупости, хората си правят каквото искат по улиците.
115
11
 
6
 
! Отговори
С пoгнycа преди 4 години
Напомня на копривщенското черно хоро на Виденов.
114
13
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
Днеска цял ден вършах.От работа на Била, от Била при приятелката, оттам през пазара, та си купих люти чушлета, чесън и лимони. Какво да се прави, живот. Сега сядам на "Данзка" с кола с лимон. Апропо, така и не видях болен или кашлящ, само здрави добитъци по улиците. Англичаните ще излязат прави, май...
113
4
 
1
 
! Отговори
епилог преди 4 години
До Анонимен 115чиче, може да съм ***, ама съм каймак спрямо тебе.
112
8
 
6
 
! Отговори
Медуза с ланец преди 4 години
Евалата пичове, така се прави!
111
3
 
14
 
! Отговори
упс преди 4 години
колко оригинално, да друсаш хорце по време на чума... колко ли хора по света, загубили близките си от вируса ще изгледат това "черно хоро"?
110
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами по някаква причина и националния флаг се е развявал.... Земи си фърли униформата отвори частна практика като не знаеш по каква причина се е развявал флагът.
109
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До епилогЗащо не се гръмнеш, човечеството така или иначе няма нужда от *** като теб.
108
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е манипулация на комунистите...Те от всичко искат да хапят...И сега това ,което искат е в ущърб на държавата,но те го искат ,защото не мислят за държавата ,а мислят как да плюват властта ...
107
6
 
1
 
! Отговори
епилог преди 4 години
До Анонимен 110 + 112Чиче, излез малко да изтрезнееш, че нищо не може да ти се разбере. "Сиреч, все по- послушни, подчинени и кротки сме станали" и опитите за набъркването на религията нещо си противоречат. Значи, религията която проповядва сляпо послушание и подчинение е права, а лекарите които проповятват информирано и я ясно обяснено подчинени за няколко дни - не са прави.Баси, тая карантина ще алкохолизира хората. Такива като чичето писал тия глупости, преди пиеха само вечер.
106
6
 
6
 
! Отговори
От 110 преди 4 години
Продължение : Друг е и въпросът, че Короната ( в превод Венец, Християнското Име Стефан ( свети първомъченик и Архидякон Стефан ) означава Венец ( Нетленен Венец), Корона) е Специално Украшение за Глава, предимно носена от Императори, Царе, Патриарси и Духовни Лица, а също така и полагана върху главите на младоженците, венчавани в Православен храм и не може короната ( венеца) със свято и хубаво значение да бъде наименование на проклет и обикновен мpъceн " китайски" вирус.
105
12
 
4
 
! Отговори
bonbon преди 4 години
Хорото ще спаси света!